کیک پرتقالی
مواد لازم:
آرد ۲پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
روغن مایع یک سوم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
آب پرتقال ۱پیمانه
بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری
رنده پوست پرتقال ۱قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱.سفیده و زرده رو از هم جدا میکنیم بعد سفیده ها رو با دور تند همزن میزنیم تا خوب فرم بگیره بعد میذاریم تو یخچال تا تو گرما نمونه...

۲.حالا زرده+وانیل+شکر+رنده پوست پرتقال رو با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه.


۳.روغن مایع رو اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم.

۴.بعد آب پرتقال رو اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن.

۵.آرد+بکینگ پودر رو اضافه و مخلوط میکنیم.

۶.در مرحله آخر سفیده فرم گرفته رو اضافه و با لیسک به آرومی و به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم.


۷.مواد کیک رو در قالبی که از قبل چرب کردیم میریزیم و بعد در طبقه وسط فر قرار میدیم با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۳۰دقیقه(البته باز بستگی به دمای فر و نوع قالبتون داره)*



این هم تصویری از بافت کیک...

نکته:
۱.حتما آرد رو الک کنید.*
۲.حتما آب پرتقال رو از صافی رد کنید.*
۳.اگه آب پرتقال ترش بود از ۱پیمانه شکر استفاده کنید.*
۴.یکربع قبل فر رو روشن کنید تا گرم بشه.*

سلام به وبلاگم خوش اومدین.آرزو هستم با سبدی پر از آرزوهای نو.دستان پر مهر وهنرمندتان رو می بوسم وهدیه ای از باغ تجربه و هنر روبه شما هنرمندان تقدیم میکنم تا توشه ای برای سفر زندگیتون باشه.در این وبلاگ قصد دارم غذاهایی که از (سال 78)از آشپزان هنرمند وماهر کشورمون یاد گرفتم ودرست کردم(منطورم برنامه های آشپزی صدا و سیما) در اختیار شما عزیزان قرار بدم دراین زمینه هیچ ادعایی ندارم و اینجا صرفا آرشیوی هست برای ثبت تجربیاتم همه عکسها از غذاهایی هست که خودم درست کردم.آماده نظراتتون هستم.لطف کنید تا جایی که امکان داره نظرات خصوصی نباشه.در ضمن دوستان خوبم اگه شرایط فراهم بود و دوست داشتید عکس هنرمندی هاتون رو برام به این آدرس بفرستید.